RD Security zit nu aangesloten bij de VEB

4 oktober 2017 - 12:10

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Kwaliteitsgarantie:
Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

Eisen van verzekeraars:
Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf  kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk.

Kwaliteitsinspectie:
De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk VEB Erkend Beveiligingsbedrijf wordt één maal per jaar aan een inspectie / kwaliteitsbegeleiding onderworpen. Gebaseerd op de resultaten van dit bezoek wordt jaarlijks het “Beveiligingsbedrijf van het jaar” gekozen.

Alle beveiligingsoplossingen binnen handbereik:
Met ruim 550 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB gegroeid tot een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. De VEB leden bestaan uit installatiebedrijven, particuliere beveiligingsbedrijven, particuliere alarmcentrales. Zo ontstaat er een keten van aangesloten bedrijven die zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid!

VEB Erkend Particuliere Beveiligingsorganisaties (PBO)
Een PBO voldoet aan de eisen van de Wet PBR en is in bezit van een geldig ND nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden bewaken uw eigendommen en uw veiligheid.

Bron| www.veb.nl | geraadpleegd op 4 oktober 2017|

Gerelateerde artikelen

Hogere straffen bij geweld

9 februari 2017 - 14:02

De Tweede Kamer houdt vandaag (donderdag 9 februari 2017) een hoorzitting (rondetafelgesprek) over de aanpak van geweld tegen hulpverleners. Zes vragen en antwoorden over hoe rechters in dit soort zaken […]

2-in 1 camera

9 februari 2017 - 14:02

Arecont Vision presenteert op de Intersec in Dubai een opmerkelijke camera. Het heetde MicroDome Duo. Deze bevat twee camera’s die onafhankelijk van elkaar in alle richtingen kunnen kijken. Volgens een […]

“De Nacht van de Kaap” wederom een groot succes

7 september 2016 - 12:09

Het muziekfestival De Nacht van de Kaap keerde 3 september terug naar Katendrecht met haar achtste editie. Het festival is in 2015 uitgeroepen tot Beste Publieksevenement (Nationale Evenementenprijs) en het […]

Over RD Multiservices

Over Ons
Nieuws
Werken bij
Contact

Contact

RD Multiservices

Ebweg 55
2991LS Barendrecht

Postbus 52026
3007 LA Rotterdam

+31 (0)10 290 81 50
info@rdmultiservices.nl
 
Realisatie door Realisatie door Webss
© RD Multiservices BV, Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.