Wat het best bij u past

RD Multiservices biedt een compleet en complementair pakket aan facilitaire diensten, zodat u zich volledig kunt richten op uw kerntaken. Alles wat daar niet toe behoort, nemen wij voor u uit handen: het onderhoud aan de tuin of aan het pand, de schoonmaak, de beveiliging, de receptie of catering. We leveren ook mensen die een vaste waarde vertegenwoordigen in uw organisatie: de huismeester, de sleutelbewaarder, de beheerder, een gastheer- of vrouw, een manusje van alles. Soms is dit zelfs een en dezelfde persoon. Handig!

Maar het begint met een goed gesprek. Wij willen u en uw organisatie leren kennen, kijken wat u vraagt en wat u nodig hebt. Dan kunnen wij aangeven hoe wij daar met onze facilitaire diensten meer vaart, continuïteit, kwaliteit, structuur of efficiëntie in kunnen brengen. Net wat u nodig hebt en wat bij u past. Onze ideeën hierover krijgt u terug in een advies op maat.

Voor we verder gaan, zijn er een paar dingen die u echt van ons moet weten.

Onze mensen

Onze mensen zijn ons ‘product’. Zij zijn ons visitekaartje én het gezicht van uw organisatie door hun aanwezigheid en het werk dat zij doen. Iedereen is anders, maar wij selecteren onze mensen zeer zorgvuldig. Het zijn harde werkers die werk zien en aanpakken. Ze zijn flexibel, gastvrij en groeten vriendelijk in het voorbij gaan. Zijn voorkomend, verzorgd en verantwoordelijk. Plicht en plezier gaan wat ons betreft prima samen. Dus mocht u ze op de werkvloer zachtjes horen neuriën, zingen of lachen, dan is dat geen probleem, toch?

Naast deze persoonlijke eigenschappen blijven ze bijleren. We werken alleen met gekwalificeerd personeel. Ze krijgen van ons een basistraining, bijscholingscursussen en vervolgtrajecten om zichzelf te blijven ontwikkelen en om de gevraagde kwaliteit te blijven bieden.

We nemen ons vak serieus

Niet iedereen kun je zomaar een mop, sleutels of een hark in zijn handen duwen. De schoonmaakbranche en de beveiligingswereld is voortdurend in ontwikkeling. Die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Dankzij wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hygiëne of dankzij technologische ontwikkelingen, kunnen we blijven innoveren. Beveiliging is een dynamisch vak met high tech ontwikkelingen als digitale persoonsherkenning, camera’s en veiligheidspoortjes. Maar ook in de schoonmaakbranche brengen nieuwe inzichten nieuwe werkwijzen. Hoe voorkom je kruisvervuiling van bacteriën? Hoe kun je rekening houden met allergieën voor bijvoorbeeld huisstofmijt? Vervuilingsgraad en verbetering zijn prima meetbaar. RD Multiservices zet de nieuwste inzichten en modernste technieken in voor de gezondheid, de veiligheid en het welbevinden van werknemers en bewoners.

Glasheldere communicatie

We willen dat u precies weet wat er gebeurt binnen uw organisatie en wat de status van de werkzaamheden is. Daarom geeft een persoonlijke inlogcode u online toegang tot onze afgeschermde klantenportal. Op elk gewenst moment vindt u hier alle informatie van uw account: de contracten, rapportages, de werkschema’s, het logboek, de mensen die bij u werkzaam zijn, eventuele meldingen en hoe die zijn opgelost. We zijn vrij vooruitstrevend op dit vlak en werken met de nieuwste online internettechnologie. Het is fijn dat iedereen weet waar die aan toe is. Eerlijk, open en transparant.

Iedereen verdient een kans

We willen niet alleen u, maar ook mensen die thuis noodgedwongen op de bank zitten, blij maken. Van de bank naar een baan is een sociale doelstelling die RD Multiservices na aan het hart ligt. Juist ons vak kan deze mensen de kans geven weer te integreren in de maatschappij en een toekomst op te bouwen. Dat vraagt weliswaar van ons extra inzet, maar ook van u, tenminste als u hier bewust voor kiest. Het is een project waarbij de door ons geselecteerde mensen worden opgeleid en door professionals worden gecoacht. De mensen moeten uiteraard wel gemotiveerd zijn, want uiteindelijk worden zij als volwaardige werknemer even streng beoordeeld als hun collega’s. Mocht een dergelijk traject passen binnen de maatschappelijke doelstellingen van uw organisatie of wilt u vanuit een sterke, innerlijke overtuiging uw medemens op weg helpen, neemt u dan vooral contact met ons op.

Over RD Multiservices

Over Ons
Nieuws
Werken bij
Contact

Contact

RD Multiservices

Handelsplein 63B
3071 PR Rotterdam

Postbus 52026
3007 LA Rotterdam

+31 (0)10 290 81 50
info@rdmultiservices.nl
 
Realisatie door Realisatie door Webss
© RD Multiservices BV, Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.