City

Een extra handje in de stad

RD City ondersteunt bij evenementen, demonstraties, voetbalwedstrijden, concerten, omleidingen en afzettingen en calamiteiten. Wij hebben stewards die het verkeer regelen en mensen begeleiden maar ook E.H.B.O. Deze mensen kunnen wij ad hoc of structureel aanbieden.

Services

Stewards of verkeersregelaars

De stewards of verkeersregelaars van RD City zijn gecertificeerd, getraind en leiden alles in goede banen. Bij een event, afzetting, omleiding of calamiteit. Ze hebben natuurlijk overwicht, zijn communicatief vaardig en hebben de situatie onder controle. Ze staan er en regelen het!

De stewards of verkeersregelaars zijn verantwoordelijk voor het verkeers- en parkeermanagement. Ze zorgen voor een veilige doorstroom van verkeer en publiek, zodat alles veilig en vlot verloopt. Zij geven de rijroutes aan, assisteren bij het parkeren, en begeleiden bezoekers naar de entree. Bij afzettingen of calamiteiten zijn de stewards of verkeersregelaars van RD City razendsnel ter plaatse, schatten de situatie in en handelen vaardig en adequaat op de ontstane situatie.

E.H.B.O.

Organiseer je een leuk evenement? Een verantwoordelijk evenement is niet compleet zonder goede hulpverleners. De RD City EHBO’ers voorzien passende hulp bij kleine incidenten die om zorg vragen maar weten ook precies wat ze moeten doen bij grote incidenten.

Wie komen er voor je werken?

Een lief gezicht, een vriendelijke lach en een open blik. We kunnen onze mensen veel leren, maar bepaalde eigenschappen zitten er van nature in. Onze mensen zijn dienstbaar, empathisch en gedreven. Daar selecteren we op.

Wij zijn serieus en ambitieus bezig met ons vak. Daarom hebben wij de RD Academy opgericht, waar wij onze mensen opleiden en bijscholen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op peil. Onze mensen altijd op de hoogte van de laatste veiligheids- en hygiënische eisen en leren om verder te kijken dan wat er van hen gevraagd wordt. Deze mindset zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. 

Dankzij de RD Academy kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en in hun kracht staan. Wij dagen ze uit, geven ze verantwoordelijkheid. Zij grijpen kansen, werken zelfstandig en zijn hierdoor super gemotiveerd.

Zorgvuldig geselecteerd

Uitstekend opgeleid 

Goed gemotiveerd

Profiteren van een professioneel gefaciliteerd gebouw is simpel

Plan een gesprek

door een plekje in onze kalender te reserveren. Als je interesse hebt in ons aanbod, kunnen we een fysieke afspraak maken. 

Wij komen langs

om jouw gebouw te scannen en maken vrijblijvend een service plan om jouw facilitaire zaken structureel te verbeteren.

Wij leveren een team

die ervoor gaat zorgen dat de alledaagse processen in jouw gebouw zo soepel mogelijk verlopen. Je krijgt realtime  inzicht en controle.