Cleaning

Voor een lekker opgeruimd gevoel

Professioneel schoonmaken is een vak. RD Multiservices volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Denk aan de risico’s op virussen als COVID-19, kruisvervuiling van bacteriën, schimmels, gezondheidsklachten als astma en allergieën zoals die voor huisstofmijt. We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM op en nemen kennis van wetenschappelijk onderzoek op gebied van hygiëne en gezondheid. Hier passen we onze werkwijze op aan. We maken graag gebruik van de modernste technieken en innovaties. 

Naast de reguliere schoonmaak en interieurverzorging, bieden wij gespecialiseerde schoonmaak, zoals glas- en gevelreiniging en dieptereiniging van keukens. Wij gebruiken zoveel mogelijk milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Ook is het mogelijk reinigingsmiddelen tegen een scherpe prijs in te kopen.

Zorg voor een representatieve en gezonde werkomgeving en verhoog de productiviteit van je werknemers. Kies voor de hoge standaard van RD Multiservices. 

Services

Interieurverzorging

Het is iedereens nachtmerrie: een schoonmaker die even langskomt om de prullenbakken te legen en half werk levert. Je hebt geen inzicht in wat er gebeurt en dus geen controle.

Wij begrijpen dit. Daarom kun je bij ons precies zien wat er gebeurt, wanneer én door wie. Alle activiteiten, werkschema’s, schoonmaakrondes en de medewerkers van jouw team staan in jouw RD Multiservices portaal. Hier kun je eenvoudig veranderde wensen, aanpassingen of aanvullingen in de werkzaamheden aangeven en opmerkingen plaatsen.

Zo maken onze schoonmakers al 20 jaar mensen blij. Boek een consult en we bekijken vrijblijvend samen hoe we jouw pand schoner krijgen. 

Glas- en gevelreiniging

Behoud de waarde van het bedrijfspand en voorkom vroegtijdige vervanging met professionele glas- en gevelreiniging. Gevels en kozijnen worden aangetast door hardnekkige aanslag ten gevolge van regen, wind en vorst, maar ook de aanwezigheid van algen en mossen. Daarom hoort periodiek reinigen bij duurzaam, preventief onderhoud. Vraag een vrijblijvende inventarisatie aan om samen te bekijken waar jouw preventieve onderhoud nog beter kan. 

Vloer-, tapijt-, wand-, en plafondreiniging 

Behoud zo lang mogelijk de kwaliteit van de vloer en huur een specialist in voor de schoonmaak en behandeling van vloeren. Harde vloeren kunnen wij in de was zetten of juist strippen en daarmee de was verwijderen. Met geavanceerde reinigingsmachines blijven de vloeren er, ondanks intensief gebruik, toch mooi en verzorgd uit zien.

Tapijt wordt duurzaam gereinigd door middel van shamponeren. Dit is belangrijk omdat in tapijt veel stof achterblijft. Onderzoek wijst uit dat veel mensen hiervoor allergisch blijken te zijn en gezondheidsklachten krijgen. 

Daarnaast reinigen wij wanden en plafonds. Hierbij stemmen wij de wijze van reinigen af op de specifieke constructie en de materialen. Wij beschikken ook over hoogwerkers voor de ‘moeilijke hoekjes’ bij hoge plafonds. 

Desinfectie

…….

Grondige schoonmaak

Net even een tandje erbij

Soms is er naast de reguliere schoonmaakrondes net even meer nodig. Dieptereiniging van apparaten en machines, industriële reiniging in de procesindustrie of productiehallen of opleveringsschoonmaak bij ingebruikname van een nieuw pand. Periodiek grondig schoonmaken voorkomt storingen, verlengt de levensduur van apparaten en zorgt voor continuïteit. 

Dieptereiniging

Van tijd tot tijd heeft apparatuur een grondige schoonmaakbeurt nodig. Dit hoort bij preventief en periodiek onderhoud. Zeker bij keukenapparatuur in de bedrijfskantine of grootkeuken kan door dagelijks gebruik vuil, stof en afzetting ophopen. Afgezien van de risico’s voor de gezondheid, kan dit storingen en vroegtijdige slijtage veroorzaken. 

Bij onderdelen die lastig bereikbaar zijn, halen wij de apparatuur uit elkaar, reinigen en desinfecteren materiaal en zetten alles weer zorgvuldig en werkend in elkaar. We signaleren of onderdelen in goede staat of aan vervanging toe zijn of ontbreken. Zo blijft het materieel op pijl. 

Voor een optimale hygiëne is dieptereiniging eveneens noodzakelijk bij sanitaire voorzieningen.

Industriële reiniging

Zorg voor continuïteit van de werkzaamheden en productieprocessen door bedrijfsobjecten en productiehallen soms een industriële reiniging te geven. Naast de bovengenoemde reiniging van vloeren, wanden en plafonds nemen wij ook de apparatuur grondig onder handen. De focus ligt op de moeilijk bereikbare plaatsen waar het vuil, stof en mogelijk productieafval zich ophoopt.

Opleveringsschoonmaak

Na de oplevering van nieuwbouw zorgen wij voor een feestelijke, frisse start! Nieuwbouw wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd. In de praktijk betekent dat er over alles nog een dikke laag bouwvuil ligt. 

Bij  een opleveringsschoonmaak maken we echt elke centimeter schoon. Van de vloer, muren en ramen tot aan het plafond, de sanitaire ruimten, liften, en trappenhuizen wordt geen hoekje overgeslagen. Zo is alles helemaal spik en span voor de feestelijke opening of housewarming party. 

En het mooie is, na deze grondige opleveringsschoonmaak, kennen we elk hoekje en gaatje van het pand zodat we in één moeite een plan kunnen opstellen voor de dagelijkse schoonmaak. 

Wie komen er voor je werken?

Een lief gezicht, een vriendelijke lach en een open blik. We kunnen onze mensen veel leren, maar bepaalde eigenschappen zitten er van nature in. Onze mensen zijn dienstbaar, empathisch en gedreven. Daar selecteren we op.

Wij zijn serieus en ambitieus bezig met ons vak. Daarom hebben wij de RD Academy opgericht, waar wij onze mensen opleiden en bijscholen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op peil. Onze mensen altijd op de hoogte van de laatste veiligheids- en hygiënische eisen en leren om verder te kijken dan wat er van hen gevraagd wordt. Deze mindset zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. 

Dankzij de RD Academy kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en in hun kracht staan. Wij dagen ze uit, geven ze verantwoordelijkheid. Zij grijpen kansen, werken zelfstandig en zijn hierdoor super gemotiveerd.

Zorgvuldig geselecteerd

Uitstekend opgeleid 

Goed gemotiveerd

        Hygiëne op kantoor

Tips voor een veilige heropening

vinkjes RD-10

Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich veilig voelt op kantoor?

vinkjes RD-10

Hoe voorkom je een uitbraak met behulp van goede hygiëne?

vinkjes RD-10

Waaraan moet jouw back-up plan voldoen voor wanneer het toch misgaat?

3 maatregelen voor een veilig kantoor tijdens COVID

Profiteren van een professioneel gefaciliteerd gebouw is simpel

Plan een gesprek

door een plekje in onze kalender te reserveren. Als je interesse hebt in ons aanbod, kunnen we een fysieke afspraak maken. 

Wij komen langs

om jouw gebouw te scannen en maken vrijblijvend een service plan om jouw facilitaire zaken structureel te verbeteren.

Wij leveren een team

die ervoor gaat zorgen dat de alledaagse processen in jouw gebouw zo soepel mogelijk verlopen. Je krijgt realtime  inzicht en controle.