Hospitality

Welkom! Leuk je te zien!

Een glimlach, even de deur openhouden, een jas aannemen of meelopen om de weg te wijzen. De vriendelijke gezichten van Hospitality zijn behulpzaam, hartelijk en gastvrij. Ze staan altijd voor je klaar, zijn alert en zien wat er nodig is om anderen blij te maken. 

De receptioniste, serveerster, gasheer of gastvrouw van Hospitality zijn het gezicht van jouw organisatie en zorgen dat iedereen zich welkom voelt in een verzorgde, representatieve omgeving waar alles tiptop op orde is. 

Op zoek naar de juiste line-up van mensen die een event op rolletjes laten lopen? Één druk op de knop is genoeg! 

Services

Receptie service 

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Onze mensen, of dit nu de beveiliger, de receptioniste, de gastheer of -vrouw is, zijn zich er van bewust dat zij het visitekaartje zijn van jouw organisatie. Onze mensen zijn representatief, behulpzaam en communicatief vaardig. Als aanspreekpunt van het bedrijf, zorgen zij voor een persoonlijke, professionele en positieve uitstraling. Je bezoek en personeel krijgen een goede indruk van jouw bedrijf. 

Kantinebeheer

Zorg voor je personeel en bied hen gezond en gevarieerd eten. Zo verbetert hun concentratie, productiviteit én humeur. Bovendien vermindert ziekteverzuim. Onze chefkoks koken elke dag een lekkere maaltijd met eerlijke ingrediënten: vers, seizoensgebonden en lokaal. Op verzoek ook vegetarisch en glutenvrij. 

Het kantinebeheer van Multiservices is all inclusive van inkoop, voorraadbeheer en bereiding tot de eventuele verkoop en schoonmaak. 

Catering

Onze catering is puur gemak en pure verwennerij. De invulling ervan en de mate van ontzorging is helemaal af te stemmen op jouw wensen en tussentijds aanpassen is altijd mogelijk. Het varieert van een gezonde, verantwoorde lunch voor het personeel, een aangeklede bedrijfsborrel, een team-building uitje tot het compleet runnen van de bedrijfskantine inclusief het beheer en de inkoop van voedingsmiddelen. En… met alle services onder één dak! Compleet met gespecialiseerde schoonmaak volgens de strenge eisen voor hygiëne en voedselveiligheid die gelden in de horeca.

Jouw event op rolletjes


Heb je een bedrijfsfeest, jubileum, beurs, festival of ander event? Met het organisatietalent van RD Multiservices is elk event een feestje. Terwijl wij de zorg voor de organisatie uit handen nemen, kun jij je 100% toeleggen op de inhoud van het programma van sprekers, artiesten of bedrijven die vertegenwoordigd worden. Zo ben je een voortreffelijke gastheer- of gastvrouw die op bezoekers en/of personeel een onvergetelijke indruk maakt.

Met een goede voorbereiding, een strakke regie en de juiste mensen op de juiste plek, leiden we alles in goede banen. We zijn er als eerste ‘on the spot’ om de puntjes op de i te zetten en doen als laatste het licht uit zodra alles opgeruimd en schoon is. 

RD Multiservices verzorgt voor event de complete crew: evenementenbeveiliging, verkeersregelaars, E.H.B.O., schoonmaak en Hospitality.

Gastheer en/of Gastvrouw

Bij de entree wacht bezoekers een hartelijk ontvangst door onze gastheren en -vrouwen. Zij heten bezoekers welkom, beantwoorden vragen, wijzen de weg en begeleiden hen naar hun plek. Zo zorgen zij voor een optimale en veilige doorstroom.

Event Catering

Tapas, mediterrane mezzes, een uitgebreid buffet, een bbq of een high tea. Een goed verzorgde catering is essentieel voor het succes van het event en geeft een extra feestelijk tintje. In nauw overleg bespreken we de wensen. 

Stewards

Bij events zorgen onze stewards dat alles veilig en vlot verloopt. Zij wijzen de weg, assisteren bij het parkeren en begeleiden bezoekers naar de entree. Onze stewards zijn professionals, gecertificeerd en opgeleid om het verkeer in goede banen te leiden. RD Multiservices zorgt voor een eenduidige briefing en zorgt indien nodig voor relevante trainingen.

Wie komen er voor je werken?

Een lief gezicht, een vriendelijke lach en een open blik. We kunnen onze mensen veel leren, maar bepaalde eigenschappen zitten er van nature in. Onze mensen zijn dienstbaar, empathisch en gedreven. Daar selecteren we op.

Wij zijn serieus en ambitieus bezig met ons vak. Daarom hebben wij de RD Academy opgericht, waar wij onze mensen opleiden en bijscholen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op peil. Onze mensen altijd op de hoogte van de laatste veiligheids- en hygiënische eisen en leren om verder te kijken dan wat er van hen gevraagd wordt. Deze mindset zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. 

Dankzij de RD Academy kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en in hun kracht staan. Wij dagen ze uit, geven ze verantwoordelijkheid. Zij grijpen kansen, werken zelfstandig en zijn hierdoor super gemotiveerd.

Zorgvuldig geselecteerd

Uitstekend opgeleid 

Goed gemotiveerd

Profiteren van een professioneel gefaciliteerd gebouw is simpel

Plan een gesprek

door een plekje in onze kalender te reserveren. Als je interesse hebt in ons aanbod, kunnen we een fysieke afspraak maken. 

Wij komen langs

om jouw gebouw te scannen en maken vrijblijvend een service plan om jouw facilitaire zaken structureel te verbeteren.

Wij leveren een team

die ervoor gaat zorgen dat de alledaagse processen in jouw gebouw zo soepel mogelijk verlopen. Je krijgt realtime  inzicht en controle.