Over RD

Alle diensten in één klap geregeld. Lekker makkelijk.

RD Multiservices biedt de voordelen van alle facilitaire diensten in één pakket. Kun jij je richten op de kerntaken. Alles daarbuiten, doen wij: het onderhoud aan het pand en de tuin, de schoonmaak, de beveiliging, receptie of de catering. Onze mensen zijn het gezicht van jouw organisatie. Denk aan de huismeester,  de receptionist, de gastheer- of vrouw. Alle services vullen elkaar moeiteloos aan en verzekeren je van een uniforme, representatieve en professionele uitstraling.

Onze 5-sterren service

De zekerheid dat het goed zit

Al het gemak onder één dak

Alle facilitaire diensten in één keer geregeld met een constante hoge kwaliteit tegen de beste prijs: één contract, één aanspreekpunt en één administratie. De onderlinge afstemming regelen wij. Scheelt jou weer tijd. 

Open over alles 

Je kunt 24/7 online inloggen in je eigen RD Klantportaal om te zien wat er in en rondom het gebouw gebeurt. 100% Inzicht en controle op wie er op welk moment is en welke werkzaamheden al zijn of nog worden verricht. 

Direct in contact

Via het RD Klantportaal kun je eenvoudig communiceren met je eigen team. Je kunt vragen stellen, opmerkingen plaatsen en taken toevoegen of wijzigen. Zit iedereen lekker kort op de bal. 

We zijn er voor je

Bij calamiteiten en onverwachte situaties staan we voor je klaar. We maken snel mensen vrij en helpen je uit de brand. 

Als jij groeit, groeien wij mee

Onze services zijn flexibel en eenvoudig uit te breiden. We groeien moeiteloos mee in het aantal mensen of met de uitbreiding van onze services. 

De RD aanpak

1. We komen langs

We komen langs op locatie voor een inventarisatie van de werkzaamheden in en rondom het gebouw. We observeren en luisteren. Stellen vragen, brengen wensen in kaart en letten op verbeterpunten. We komen terug met een plan van aanpak. 

2. We stellen jouw team samen

Afhankelijk van wat je wilt, stellen we jouw persoonlijke team samen. Enthousiaste medewerkers die qua ervaring en vaardigheden passen bij jouw organisatie, woongebouw of terrein. Wil je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Laat het ons weten. We steunen social return on investment door mensen van de bank aan een baan te helpen. 

3. We trainen onze mensen

Voor het team aan de slag gaat, trainen we ze op locatie en in onze RD Academy. Zo blijven de puntjes op de i staan, handhaven en verbeteren we de kwaliteit. Is iedereen weer lekker scherp. 

4. We borgen kwaliteit

De RD Academy staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Hier trainen we onze mensen zodat zij zich blijvend kunnen ontwikkelen. Hierdoor staat er super enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers met eenzelfde kwaliteitsbeleving op de werkvloer. Onze kwaliteitsmanagers voeren periodiek inspecties uit om de kwaliteit van onze dienstverlening te controleren en waar mogelijk te verbeteren. 

5. We houden je op de hoogte

We communiceren helder, eenduidig en real time via het online platform. Organisaties en medewerkers kunnen opmerkingen of aandachtspunten melden. Zo is iedereen van alles op de hoogte en kan er direct actie worden genomen.

Van de bank naar een baan

RD zet zich in voor sociale reintegratie

Naast jou, maken we ook graag mensen blij die thuis noodgedwongen op de bank zitten. Van de bank naar een baan is een sociale doelstelling die RD Multiservices na aan het hart ligt. We willen graag iets terug doen voor de maatschappij. 

Juist in ons vak kunnen we iets betekenen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We geven ze een kans te integreren in de maatschappij en een toekomst op te bouwen. Dat vraagt extra inzet van ons, maar ook van de organisatie waar ze gaan werken. Wij selecteren mensen op motivatie, want ze moeten het wel willen. We leiden ze op en coachen ze. Uiteindelijk worden zij als volwaardige werknemer even streng beoordeeld als hun collega’s. 

Past dit initiatief binnen de maatschappelijke doelstellingen van jouw organisatie of wil je vanuit een sterke, innerlijke overtuiging je medemens op weg helpen, ga dan met ons in gesprek.