Property

Straal de kwaliteit uit waar je voor staat!

Alle indrukken van aankomst tot vertrek, kleuren het beeld van bezoeker, medewerker en/of bewoner. Van de opgeruimde parkeerplaats, de aangeveegde stoep, de schone toegangspaden, het strakke gazon tot aan de entree van het uitstekend onderhouden pand. Het gebouw en de buitenruimte eromheen stralen de kwaliteit uit waar je voor staat. 

RD Property begrijpt dat en is de garantie voor een representatieve woon- en werkomgeving. Property ziet toe op periodiek onderhoud en gedegen facilitair beheer. Preventief en correctief onderhoud verlengt bovendien de levensduur van het pand. Met een meerjarenplanning zijn werkzaamheden goed gespreid en kosten beheersbaar. Zo hou je de controle over de werkzaamheden in en rondom het pand.

De huismeester is hierbij onmisbaar. Die monitort de staat van het pand, regelt en coördineert het noodzakelijke onderhoud. Voor het beheer en behoud van de groene uitstraling bij de entree en rondom het pand is de hovenier verantwoordelijk.

Services

Huismeester 

De huismeester is absoluut een spilfunctie. Iemand met een scherp oog die ziet wat er nodig is en tegelijkertijd grip houdt op de kosten. De persoon in huis waarop je kunt bouwen, die de zaken oplost nog voor ze de kans krijgen uit te groeien tot een probleem. 

De huismeester signaleert en meldt gebreken, coördineert het onderhoud binnen en rondom het pand. Hij of zij zorgt ervoor dat ook de techniek optimaal functioneert. Onze huismeester is de handyman die kleine werkzaamheden zelf verricht en bij meer specialistisch werk of een verbouwing de servicemonteur en aannemer aanstuurt. Bij verhuizing en in gebruik name van nieuwbouw zorgt de huismeester dat alles op rolletjes loopt en het nieuwe pand er spik en span uit ziet. 

Onder de verantwoordelijkheden vallen verder de openings- en sluitrondes, toezicht houden op de veiligheid, de naleving van gedragsregels en voorschriften, het weren van onbevoegden en het wijzen op foutparkeren, het oproepen van nooddiensten, ontvangen en aansturen van leveranciers en het nauw samenwerken met de facilitaire dienst. Een allround functie die naar wens en behoefte kan worden ingevuld. 

Technische dienst

Tekst

Hovenier

De groene omlijsting van jouw gebouw zet de toon en zorgt nog voor je binnen bent voor de gewenste beleving en uitstraling. Zelfs een rotstuin en het meest minimalistische groen vragen zorg en aandacht.

De hovenier maakt een overzicht van de werkzaamheden, zodat er inzicht is in het periodiek onderhoud. Mesten, snoeien, schoffelen, grasmaaien, verpotten, winterklaar maken, zout strooien en sneeuwvrij houden van entree en paden. De hovenier herkent ziektes, plagen en zorgt dat de tuin er in elk seizoen netjes bij ligt.

Wie komen er voor je werken?

Een lief gezicht, een vriendelijke lach en een open blik. We kunnen onze mensen veel leren, maar bepaalde eigenschappen zitten er van nature in. Onze mensen zijn dienstbaar, empathisch en gedreven. Daar selecteren we op.

Wij zijn serieus en ambitieus bezig met ons vak. Daarom hebben wij de RD Academy opgericht, waar wij onze mensen opleiden en bijscholen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op peil. Onze mensen altijd op de hoogte van de laatste veiligheids- en hygiënische eisen en leren om verder te kijken dan wat er van hen gevraagd wordt. Deze mindset zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. 

Dankzij de RD Academy kunnen onze mensen zich blijven ontwikkelen en in hun kracht staan. Wij dagen ze uit, geven ze verantwoordelijkheid. Zij grijpen kansen, werken zelfstandig en zijn hierdoor super gemotiveerd.

Zorgvuldig geselecteerd

Uitstekend opgeleid 

Goed gemotiveerd

Bespaar tijd met gebouwbeheer

vinkjes RD-10

Hoe krijg je meer controle en real-time inzicht?

vinkjes RD-10

Hoe maak je het makkelijker om bewoners tevreden te houden zonder extra tijd te besteden?

vinkjes RD-10

Hoe zorg je ervoor dat het gebouw op rolletjes loopt zonder dat jij hier telkens achteraan hoeft te gaan?

Profiteren van een professioneel gefaciliteerd gebouw is simpel

Plan een gesprek

door een plekje in onze kalender te reserveren. Als je interesse hebt in ons aanbod, kunnen we een fysieke afspraak maken. 

Wij komen langs

om jouw gebouw te scannen en maken vrijblijvend een service plan om jouw facilitaire zaken structureel te verbeteren.

Wij leveren een team

die ervoor gaat zorgen dat de alledaagse processen in jouw gebouw zo soepel mogelijk verlopen. Je krijgt realtime  inzicht en controle.