Een representatief en veilig winkelcentrum

Waarom RD Multiservices een slimme keuze is voor jouw retail object

Voor je retail vastgoed ben je op zoek naar een professioneel team wat alle facilitaire processen uit handen kan nemen. Je wilt een representatieve en schone omgeving, waar klanten veilig kunnen winkelen en problemen zoals een defecte lift snel worden opgelost.

Bij RD Multiservices vind je al deze mensen op één plek. Hierdoor hoef je niet meer de verschillende diensten op elkaar af te stemmen en communiceer je met jouw facilitaire team via één dashboard. Hier vind je ook de planning, verrichtte taken en meer. Zo maken wij jouw werk makkelijker.

vinkjes RD-10

Krijg een vast team voor o.a. schoonmaak, onderhoud en beveiliging. Altijd dezelfde gezichten.

vinkjes RD-10

Profiteer van multifunctionele beveiligers die ook een goede gastheer, -vrouw of receptiemedewerker zijn. 

vinkjes RD-10

Door het gebruik van moderne technologie zijn onze bewakers snel ter plaatse bij calamiteiten.

Facilitaire dienstverlening in de zorg

Alles wat je nodig hebt voor jouw winkelcentrum

Retail beveiliging

Met winkeldiefstal en winkelcriminaliteit gaat jaarlijks veel omzet verloren. Artikelbeveiliging, hardtags, beveiligingslabels en detectiepoortjes lossen het probleem deels op. Vaak werkt alleen de aanwezigheid van retailbeveiligers al preventief. 

Onze winkelsurveillanten zijn vriendelijk, klantgericht en communicatief vaardig. Zij zijn scherp, herkennen verdachte situaties, voorkomen winkeldiefstal en grijpen in bij ongeregeldheden. Met hun aanwezigheid en optreden versterken ze het gevoel van veiligheid bij het winkelend publiek. 

Online, in jouw afgeschermde klantomgeving, vind je alle informatie. Of er iets is voorgevallen, hoe er is gehandeld, welke beveiligers waren ter plekke. We analyseren incidenten en geven advies over hoe deze in de toekomst zijn te voorkomen. Genomen maatregelen worden geëvalueerd in een continue proces om veiligheid te vergroten. In een periodiek managementrapport staat alle informatie nog eens overzichtelijk bij elkaar. 

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechnieken helpen om risico’s terug te dringen en beheersbaar te maken. Op basis van het beveiligingsplan en het risicoprofiel van jouw organisatie, adviseren wij een uitgebalanceerde mix aan beveiligingssystemen, zoals inbraaksignalering, cameratoezicht en video-observatie, brandveiligheid en toegangscontrole. De inzet van technieken, in combinatie met één of meerdere beveiligers, zal calamiteiten tijdig signaleren en incidenten voorkomen. Zonder dat dit teveel ingrijpt op de dagelijkse routine van de mensen die gewoon willen doorgaan met wat ze willen doen. Maar wel veilig!

Schoonmaker en interieurverzorger

Interieurverzorging

Een schone shopomgeving is cruciaal voor de beleving van klanten. Daarom heb je graag controle over dit belangrijke onderdeel van facilitaire dienstverlening. 

Wij begrijpen dit. Daarom kun je bij ons precies zien wat er gebeurt, wanneer én door wie. Alle activiteiten, werkschema’s, schoonmaakrondes en de medewerkers van jouw team staan in jouw RD Multiservices portaal. Hier kun je eenvoudig veranderde wensen, aanpassingen of aanvullingen in de werkzaamheden aangeven en opmerkingen plaatsen.

Zo maken onze schoonmakers al 20 jaar mensen blij. Boek een consult en we bekijken vrijblijvend samen hoe we jouw pand schoner krijgen. 

Glas- en gevelreiniging

Behoud de waarde van het gebouw en voorkom vroegtijdige vervanging met professionele glas- en gevelreiniging. Gevels en kozijnen worden aangetast door hardnekkige aanslag ten gevolge van regen, wind en vorst, maar ook de aanwezigheid van algen en mossen. Daarom hoort periodiek reinigen bij duurzaam, preventief onderhoud. Vraag een vrijblijvende inventarisatie aan om samen te bekijken waar jouw preventieve onderhoud nog beter kan. 

Vloer-, tapijt-, wand-, en plafondreiniging 

Behoud zo lang mogelijk de kwaliteit van de vloer en huur een specialist in voor de schoonmaak en behandeling van vloeren. Harde vloeren kunnen wij in de was zetten of juist strippen en daarmee de was verwijderen. Met geavanceerde reinigingsmachines blijven de vloeren er, ondanks intensief gebruik, toch mooi en verzorgd uit zien.

Tapijt wordt duurzaam gereinigd door middel van shamponeren. Dit is belangrijk omdat in tapijt veel stof achterblijft. Onderzoek wijst uit dat veel mensen hiervoor allergisch blijken te zijn en gezondheidsklachten krijgen. 

Daarnaast reinigen wij wanden en plafonds. Hierbij stemmen wij de wijze van reinigen af op de specifieke constructie en de materialen. Wij beschikken ook over hoogwerkers voor de ‘moeilijke hoekjes’ bij hoge plafonds. 

Huismeester

De huismeester is absoluut een spilfunctie. Iemand met een scherp oog die ziet wat er nodig is en tegelijkertijd grip houdt op de kosten. De persoon in huis waarop je kunt bouwen, die de zaken oplost nog voor ze de kans krijgen uit te groeien tot een probleem. 

De huismeester signaleert en meldt gebreken, coördineert het onderhoud binnen en rondom het pand. Hij of zij zorgt ervoor dat ook de techniek optimaal functioneert. Onze huismeester is de handyman die kleine werkzaamheden zelf verricht en bij meer specialistisch werk of een verbouwing de servicemonteur en aannemer aanstuurt. 

Onder de verantwoordelijkheden vallen verder de openings- en sluitrondes, toezicht houden op de veiligheid, de naleving van gedragsregels en voorschriften, het weren van onbevoegden en het wijzen op foutparkeren, het oproepen van nooddiensten, ontvangen en aansturen van leveranciers en het nauw samenwerken met de facilitaire dienst. Een allround functie die naar wens en behoefte kan worden ingevuld.

Huismeester detachering
Hovenier detachering facilitaire dienstverlening

Hovenier

De groene omlijsting van jouw gebouw zet de toon en zorgt nog voor je binnen bent voor de gewenste beleving en uitstraling. Zelfs een rotstuin en het meest minimalistische groen vragen zorg en aandacht.

De hovenier maakt een overzicht van de werkzaamheden, zodat er inzicht is in het periodiek onderhoud. Mesten, snoeien, schoffelen, grasmaaien, verpotten, winterklaar maken, zout strooien en sneeuwvrij houden van entree en paden. De hovenier herkent ziektes, plagen en zorgt dat de tuin er in elk seizoen netjes bij ligt.

Profiteren van een professioneel gefaciliteerd gebouw is simpel

Plan een gesprek

door een plekje in onze kalender te reserveren. Als je interesse hebt in ons aanbod, kunnen we een fysieke afspraak maken. 

Wij komen langs

om jouw gebouw te scannen en maken vrijblijvend een service plan om jouw facilitaire zaken structureel te verbeteren.

Wij leveren een team

die ervoor gaat zorgen dat de alledaagse processen in jouw gebouw zo soepel mogelijk verlopen. Je krijgt realtime  inzicht en controle.