Een schoon en goed onderhouden woongebouw

Altijd inzicht in wat er in jouw gebouw gebeurt

Je beheert een appartementencomplex en hiervoor ben je op zoek naar een professioneel team wat alle facilitaire processen uit handen kan nemen. Je wilt dat het onderhoud goed geregeld is, dat bewoners altijd in een schoon gebouw thuiskomen en problemen zoals een defecte lift snel worden opgelost.

Bij RD Multiservices vind je al deze mensen op één plek. Hierdoor hoef je niet meer de verschillende diensten op elkaar af te stemmen en communiceer je met jouw facilitaire team via één portaal. Dankzij het RD Klantportaal weet je altijd precies wat de planning is en welke taken zijn verricht. Je krijgt een vast team wat ook een oogje in het zeil houdt in het gebouw.

vinkjes RD-10

Krijg een vast team voor o.a. schoonmaak en onderhoud. Altijd dezelfde gezichten.

vinkjes RD-10

Praat direct met jouw team en contactpersoon via het online RD Klantportaal. Bellen mag natuurlijk ook. 

vinkjes RD-10

Bekijk online de planning, verrichtte taken en geef een wijziging door. We doen niet moeilijk over een extra taakje. 

Alles wat je nodig hebt voor jouw woongebouw

Huismeester detachering

Huismeester

De huismeester is absoluut een spilfunctie. Iemand met een scherp oog die ziet wat er nodig is en tegelijkertijd grip houdt op de kosten. De persoon in huis waarop je kunt bouwen, die de zaken oplost nog voor ze de kans krijgen uit te groeien tot een probleem. 

De huismeester signaleert en meldt gebreken, coördineert het onderhoud binnen en rondom het pand. Hij of zij zorgt ervoor dat ook de techniek optimaal functioneert. Onze huismeester is de handyman die kleine werkzaamheden zelf verricht en bij meer specialistisch werk of een verbouwing de servicemonteur en aannemer aanstuurt. 

Onder de verantwoordelijkheden vallen verder toezicht houden op de veiligheid, de naleving van gedragsregels en voorschriften, het weren van onbevoegden en het wijzen op foutparkeren, het oproepen van nooddiensten en het nauw samenwerken met de facilitaire dienst. Een allround functie die naar wens en behoefte kan worden ingevuld.

Interieurverzorging

Een schoon woongebouw is erg belangrijk voor de beleving van de bewoners. Ook al opereer je als VVE beheerder vaak op afstand, je wilt toch graag controle houden over dit proces. 

Wij begrijpen dit. Daarom kun je bij ons precies zien wat er gebeurt, wanneer én door wie. Alle activiteiten, werkschema’s, schoonmaakrondes en de medewerkers van jouw team staan in jouw RD Multiservices portaal. Hier kun je eenvoudig veranderde wensen, aanpassingen of aanvullingen in de werkzaamheden aangeven en opmerkingen plaatsen.

Zo maken onze schoonmakers al 20 jaar mensen blij. Plan een online gesprek en we bekijken vrijblijvend samen hoe we jouw pand schoner krijgen. 

Schoonmaker en interieurverzorger

Glas- en gevelreiniging

Behoud de waarde van het woongebouw en voorkom vroegtijdige vervanging met professionele glas- en gevelreiniging. Gevels en kozijnen worden aangetast door hardnekkige aanslag ten gevolge van regen, wind en vorst, maar ook de aanwezigheid van algen en mossen. Daarom hoort periodiek reinigen bij duurzaam, preventief onderhoud. Vraag een vrijblijvende inventarisatie aan om samen te bekijken waar jouw preventieve onderhoud nog beter kan. 

Vloer-, tapijt-, wand-, en plafondreiniging 

Behoud zo lang mogelijk de kwaliteit van de vloer en huur een specialist in voor de schoonmaak en behandeling van vloeren. Harde vloeren kunnen wij in de was zetten of juist strippen en daarmee de was verwijderen. Met geavanceerde reinigingsmachines blijven de vloeren er, ondanks intensief gebruik, toch mooi en verzorgd uit zien.

Tapijt wordt duurzaam gereinigd door middel van shamponeren. Dit is belangrijk omdat in tapijt veel stof achterblijft. Onderzoek wijst uit dat veel mensen hiervoor allergisch blijken te zijn en gezondheidsklachten krijgen. 

Daarnaast reinigen wij wanden en plafonds. Hierbij stemmen wij de wijze van reinigen af op de specifieke constructie en de materialen. Wij beschikken ook over hoogwerkers voor de ‘moeilijke hoekjes’ bij hoge plafonds. 

Hovenier detachering facilitaire dienstverlening

Hovenier

De groene omlijsting van jouw gebouw zet de toon en zorgt nog voor je binnen bent voor de gewenste beleving en uitstraling. Zelfs een rotstuin en het meest minimalistische groen vragen zorg en aandacht.

De hovenier maakt een overzicht van de werkzaamheden, zodat er inzicht is in het periodiek onderhoud. Mesten, snoeien, schoffelen, grasmaaien, verpotten, winterklaar maken, zout strooien en sneeuwvrij houden van entree en paden. De hovenier herkent ziektes, plagen en zorgt dat de tuin er in elk seizoen netjes bij ligt.

Bespaar tijd met gebouwbeheer

vinkjes RD-10

Hoe krijg je meer controle en real-time inzicht?

vinkjes RD-10

Hoe maak je het makkelijker om bewoners tevreden te houden zonder extra tijd te besteden?

vinkjes RD-10

Hoe zorg je ervoor dat het gebouw op rolletjes loopt zonder dat jij hier telkens achteraan hoeft te gaan?

Profiteren van een professioneel gefaciliteerd gebouw is simpel

Plan een gesprek

door een plekje in onze kalender te reserveren. Als je interesse hebt in ons aanbod, kunnen we een fysieke afspraak maken. 

Wij komen langs

om jouw gebouw te scannen en maken vrijblijvend een service plan om jouw facilitaire zaken structureel te verbeteren.

Wij leveren een team

die ervoor gaat zorgen dat de alledaagse processen in jouw gebouw zo soepel mogelijk verlopen. Je krijgt realtime  inzicht en controle.